MAC 2023 u brojkama – oboreni svi rekordi!

Spektakularno izdanje najvećeg muzičkog događaja u regionu, Music Awards Ceremony (MAC), završeno je nakon dva dana neponovljivih nastupa i glamurozne dodele muzičkih nagrada, 25. i 26. januara u Štark Areni, a svi dosadašnji rekordi, u njegovom trećem izdanju, su oboreni!

Više od 30 nastupa obeležilo je MAC 2023,a preko 300 izvođača prisustvovalo je ovogodišnjoj ceremoniji na kojoj su dodeljena priznanja u više od 20 kategorija! Glasanje je ove godine organizovano putem zvaničnog sajta manifestacije, zvaničnog YouTube kanala i putem efinity aplikacije, na koje je stiglo preko 6 miliona glasova.

Publika u najvećoj koncertnoj sali u zemlji  oba dana bila je popunjena do poslednjeg mesta, a broj posetilaca premašio je cifru od 40 hiljada ljudi. U zemljama regiona bio je omogućen TV prenos, koji je pratilo više od 5 miliona gledalaca, a šest TV stanica emitovalo je MAC, i to: BHRT u Bosni i Hercegovini, TV Prva u Crnoj Gori, Kanal 5 u Makedoniji, CMC TV u Hrvatskoj i Planet TV u Sloveniji.

Putem zvanične YouTube platforme MAC-a, koja broji više od 5 miliona ukupnih pregleda, bio je omogućen live prenos koji je dostigao trending u svim zemljama regiona, dok je Instagram nalog ceremonije zabeležio organski reach koji prelazi brojku od 3 miliona ljudi.

Hvala vam na ukazanom poverenju, obećavamo da ćemo i u narednomizdanju premašiti sva vaša očekivanja!