Voyage u Instagram LIVE uključenju Music Awards Ceremony (MAC) otkrio do sada nepoznate detalje – evo o čemu je reč

Trenutno najslušaniji artist na Balkanu i jedan od najaktuelnijih trap izvođača, Mihajlo Veruović Voyage, uključio se u nedelju uveče u Instragram LIVE Music Awards Ceremony, najveće regionalne muzičke manifestacije u regionu, gde je, kao jedan od izvođača koji je nagrađen u prethodnim izdanjima ceremonije, zajedno sa još 19 svojih kolega, imao prilike da među prvima predloži svoje favorite za prestižne MAC nagrade.

Direktno iz studija, gde trenutno radi na snimanju novog materijala, Voyage je nominovao Henny i numeru „Martini“, Zeru i numeru „Baraba“ i Anastasiju Ražnatović sa numerom „Ubica“, ali i otkrio do sada nepoznate detalje u vezi sa novim albumom, koji je trenutno u fazi miksa.

„Album će se zvati Evrpol“ – rekao je ekskluzivno Voyage i otkrio da će se na njemu naći 10 pesama. „Numere „Tango“, „Gad“, „Detinjstvo“ i „London“, koje su objavljene tokom godine zapravo su najava za ovaj album i već imaju preko 150 milion slušanja“ – dodao je on.

Specijalno za više od 400 hiljada fanova koji su u nedelju pratili LIVE, Voyage je otkrio i početne stihove do sada neobjavljene pesme, koja će se naći na ovom albumu: „U bloku su favele, oko nas je beli grad…“, odrecitovao je on, što je izazvalo lavinu komentara, čiji je broj u samo dva sata, koliko je trajao LIVE, premašio cifru od neverovatnih 20 hiljada!

Voyage je na kraju uključenja pozvao sve pratioce da budu u beogradskoj Štark Areni 25. i 26. januara, kada će se u organizaciji Skymusic-a održati najveći i najspektakularniji muzički događaj u regionu – Music Awards Ceremony, za koji će karte moći da se kupe već od ponedeljka, 05. decembra po poklon cenama – od 690 dinara, uz uštedu od čak 70 odsto. Ulaznice će biti dostupne putem besplatne aplikacije eFinity, preko sajta efinity.rs i na blagajni Štark Arene.

Snimak uključenja u LIVE možete pogledati ovde.