Još jedno iznenađenje!

Music Awards Ceremony (MAC), manifestacija koju organizuje Skymusic, nastavlja da iznenađuje publiku objavom novih nastupa najvećih muzičkih zvezda regiona

Najveća regionalna ceremonija dodele muzičkih nagrada održaće se 25. i 26. januara u beogradskoj Štark Areni, kada će se na jednom mestu naći najveće muzičke zvezde sa ovih prostora – predstavnici muzičke elite pop, alternativne pop, rock, rap/hip-hop, world music i narodne muzike nastupiće prvog dana ceremonije, dok su nastupi najvećih muzičkih idola trap, drill, balkan drill urban pop i pop-folk muzike rezervisani za drugi dan manifestacije.

Umetnica koja je dugi niz godina prisutna na pop-rok vodama, a koja je svojom evrovizijskom numerom avangardu učinila mainstreem-om pomovišući konceptualnu umetnost, Konstrakta, na oduševljenje mnogobrojne publike, našla se na spisku izvođača za 25. januar. Podsetimo, nakon međunarodno zapaženog nastupa koji su ona i Zemlja gruva imali u okviru Eurosonga, ceo svet brujao je o njihovom, do tada neviđenom, umetničko – scenskom performansu, a numera „In corpore sano“ kojom je nastupila na takmičenju za pesmu Evrovizije danas broji više od 40 miliona pregleda na svetskim striming servisima. Konstrakta je svoje predstavljanje imala i na međunarodnoj sceni i to kroz niz intervjua sa inostranim medijima kao to su Njujork Tajms, Independent, Gardijan, Metro, Sun i mnogi drugi.

Istog dana nastupiće i jedan od najvećih boema i regionalno najpopularnijih izvođača folk muzike sa armijom fanova koja premašuje milionske cifre, Aco Pejović. Pevač koji je letos rasprodao čak pet koncerata na beogradskom Tašmajdanu obećava dobar provod i poziva sve svoje fanove da 25. januara budu prisutni na licu mesta, i na taj način učestvuju u ispisivanju još jedne stranice MAC istorije.

Izvođač koji svojim neponovljivim numerama i specifičnom bojom glasa osvaja publiku čitavog regiona, Saša Matić, pre svog beogradskog solističkog koncerta zakazanog za 08. mart u organizaciji Skymusic-a, takođe će nastupiti prvog dana MAC manifestacije, 25. januara. Poznat po mnogobrojnim kolaboracijama i duetima, poput onog sa Jelenom Karleušom, Aleksandrom Prijović, Cecom, Severinom, Jelenom Rozgom i mnogim drugima, ne isključuje mogućnost da nas svojim nastupom u Štark Areni još jednom iznenadi.

Organizatori su najavili mnogobrojne novine u odnosu na prethodna dva izdanja MAC ceremonije, pozvavši fanove da redovno prate zvaničnu Instagram stranicu, gde će objavljivati sve aktuelnosti koje se tiču MAC 2023 manifestacije. Tako su, u prethodnim danima, pratioci imali prilike da učestvuju u različitim aktivacijama i da osvoje karte za najveći muzičko-scenski spektakl regiona, ali i da svako veče u 21 čas vide ko je od izvođača potvrdio svoj dolazak na MAC u januaru.

Podsećamo, MAC je pre nekoliko dana objavio imena prvih izvođača koji će nastupiti na ceremoniji, a među odabranima našli su se miljenica regiona i jedna od najvećih pop zvezda – Jelena Rozga, koja će nastupiti 25. januara, kao i najveće muzičke zvezde trap muzike –  Voyage, Teodora, Zera i Crni Cerak, koji su u trećem izdanju MAC-a dobili svoj dan, na radost mnogobrojnih poklonika i ljubitelja ovog muzičkog pravca. Njihovi nastupi rezervisani su za drugi dan ceremonije, 26. januara. Ulaznice za MAC spektakl po poklon cenama za prve sektore, fan pit i VIP ulaznice sa popustom od čak 70 dostupne su putem besplatne eFinity aplikacije, sajta efinity.rs i na blagajni Štark Arene.