Jedan od najpopularnijih izvođača regiona otkrio šta mu je slava donela: „Izgubio sam…“

Crni Cerak, sastav koji iz dana u dan broji sve veću bazu fanova širom regiona, na oduševljenje mnogih, nastupiće na regionalnoj manifestaciji dodele muzičkih priznanja Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet 26. januara u beogradskoj Štark Areni.

Tim povodom, ali i glasanja publike koja putem zvaničnog YouTube kanala MAC-a bira najbolje u čak 20 kategorija, Seksi iz pomenutog sastava,govorio je koliko uživa u popularnosti i otkrio je šta mu je bavljenje muzikom donelo, i neočekivano prokomentarisao i o tome šta jeizgubio.

Pogledajte o čemu je reču videu:

MAC powered by MaxBet se održava 25. i 26. januara u organizaciji Skymusica, a svoje učešće potvrdili su i Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Karolina Gočeva, Tonči Huljić, Saša Matić, Milica Pavlović, Aco Pejović, Devito, Amna, Voyage, Nucci, Teodora, Nikolija, Zera, Mimi Mercedez, Mahrina, Coby, Lacku, sastav 2Bona, Sajfer i Albino. Ulaznice za najveću muzički spektakl godine dostupne su putem sajta sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity i na blagajni Štark Arene.