Bliži se MAC: Štark Arena 25. i 26. januara postaje centar muzičkog dešavanja na Balkanu!

Do početka trećeg izdanja Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet u organizaciji Skymusic-a ostalo je nekoliko dana, a senzacionalni nastupi regionalnih muzičkih zvezda, do sada neviđena audio-vizuelni elementi i glamurozna dodela nagrada obeležićetreće izdanje najvećeg muzičkog događaja godine!

Da nas čeka spektakl, govori podatak da su svoje učešće na MAC-u potvrdile najveće muzičke zvezde regiona, a čitav ugođaj dodatno će upotpuniti najsavremenija audio i video produkcija, za koju je zadužen Skymusic. Više od 1500 m2 LED ekrana, bina od 1300m2 koja će činiti krug od 2.5 kilometra, preko 650 motora koji su pozicionirani iznad bine i omogućavaju tranziciju scene i specijalne svetlosne efekte, 16 multikolor lasera velike snage, preko 2000 rasvetnih tela, više od 1.5 kilometara konstrukcije – samo su neki od elemenata koji će obe večeri iz Arene poslati sliku kakva priliči najvećim svetskim muzičkim show-ovima!

Interesovanje publike je iznad očekivanja, pa su zbog veoma ograničenih količina ulaznica za sektor 200 od pre neki dan u prodaji i ulaznice za nivo 400. VIP kapaciteti su gotovo rasprodati, pa se fanovima koji žele da budu tik uz binu preporučije da što pre nabave svoje ulaznice za najveći muzički događaj godine. Takođe, omiljena akcija fanova 3+1 GRATIS i dalje je u toku. Ulaznice su dostupne putem sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity,na prodajnom mestu TC Rajićeva i na blagajni Štark Arene, a do utorka 24. januara u ponoć mogu se nabaviti po promo ceni, nakon čega će važiti puna cena. Podsećamo, svoje učeće do sada su potvrdili najistaknutiji izvođači iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Makedonije i Slovenije, i to Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja i sastav 2Bona.