Snimci sa lica mesta potvrđuju da je sve spremno za večerašnji spektakl:Počinje MAC!

Ogromno interesovanje publike za najveći muzički događaj regiona, Music Awards Ceremony powered by MaxBet u organizaciji Skymusic-a; kapije Arene otvaraju se od 19 časova

Beogradska Štark Arena večeras će biti epicentar regionalne muzičke scene, kada će, tačno u 20 časova otpočeti treće izdanje najspektakularnijeg muzičkog šoua!Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva i Joker out bendpokoriće MAC scenu već danas, a da je sve spremno za muzički događaj godine, potvrđuju i snimci sa lica mesta!

Impresivna scenografija, najsavremeniji svetlosni i audio-video efekti, bina koja u zbiru zauzima 2.5 kilometara, samo su neki od produkcijskih elemenata manifestacije, a snimak koji je objavljen na zvaničnom Instagram profilu manifestacije, otkriva i kako će izgledati večerašnji nastupi!

Pogledajte kako izgleda generalna proba nastupa samo dan pred početak MAC-a:

https://www.instagram.com/p/Cn0SnbZqLkM/

Spektakl će dodatno upriličiti Jelena Gavrilović i Tonči Huljić, današnji domaćini, koji će i proglasiti pobednike u 10 kategorija za koje su fanovi glasali do sinoć, tačno u ponoć.

Ništa manjese ne očekuje ni od dugog dana, kada će najveći muzički idoli novog muzičkog talasa, uz podršku voditeljskog para Mimi Mercedez i Voyage-a, dovesti atmosferu u Areni do usijanja.Izvođači čije nastupe publika sa nestrpljenje počekuje su Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja i sastav 2Bona.

Publika još danas tačno u ponoć može da da glasove svojim favoritima u kategorijama za koje se nagrade dodeljuju sutra. Glasanje se odvija putem zvaničnog sajta MAC-a i putem eFinity aplikacije.