Mimi Mercedez ozbiljna! “Učiniću sve, uključujući i pretnje“

Reperka Mimi Mercedez spada u izvođače koji se izdvajaju po jedinstvenom stilu i ekscentričnosti, a za poslednjih 10 godina, koliko je prisutna na sceni, stekla je veliki broj fanova, koji će imati prilike da je gledaju u beogradskoj Štark Areni 26. januara, kada će nastupati u okviru regionalne muzičke dodele priznanja – Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet.

Mimi se sa numerama „Ratatata“ i „Dajive komi“ našla u veoma jakoj konkurenciji za MAC 2023 priznanja, i to u tri kategorije – NEW AGE KOLABORACIJA, MUZIČKI SPOT i KOLABORACIJA, te je iskoristila priliku da pozove sve svoje fanove da putem zvaničnog YouTube kanalamanifestacije glasaju za nju, a na šta je sve sprema da bi pobedila, pogledajte u videu:

MAC će se u organizaciji Skymusica održati 25. i 26. januara u Štark areni, kada će nastupiti i Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Karolina Gočeva, Tonči Huljić, Saša Matić, Milica Pavlović, Aco Pejović, Devito, Amna, Voyage, Nucci, Teodora, Nikolija, Zera, Crni Cerak, Mahrina, Coby, Lacku, sastav 2Bona, Sajfer i Albino.

Ulaznice za najveći muzički spektakl regiona dostupne su putem sajta sajta efinity.rs, aplikacije e_Finity i na blagajni Štark Arene.