Mahrina nakon zapaženog nastupa za doček nastupa na MAC-u

Jedna je od trenutno najpopularnijih muzičkih izvođača u Srbiji, Mahrina, imala je zapažen nastup ispred Doma Narodne skupštine za Novu godinu, a publika je uskoro može gledati i na najvećem muzičkom događaju regiona koji organizuje Skymusic – Music Awards Ceremony (MAC) powered by MaxBet u beogradskoj Štark Areni 26. januara.

Foto: Live production

Mahrina se nalazi i među nominovanim izvođačima za prestižne MAC nagrade, i to u kategorijama BALKAN TRAP, VIRAL  i NEW AGE KOLABORACIJA za numere „Šta šta šta“ i „Lololo“ a njeni fanovi, čiji broj raste iz dana u dan, i dalje mogu glasati putem zvaničnog YouTube kanala manifestacije. O tome od koje zemlje očekuje najveću podršku, pogledajte u videu:

Svoje učešće na najvećoj regionalnoj manifestaciji dodele muzičkih priznanja potvrdili su i Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Jelena Rozga, Karolina Gočeva, Tonči Huljić, Saša Matič, Aco Pejović, Voyage, Nucci, Teodora, Nikolija, Zera, Crni Cerak, Mahrina, Coby, Lacku i Albino.

Ulaznice za najveći muzički spektakl godine u organizaciji Skymusica dostupne su putem sajta efinity.rs, besplatne aplikacije e_Finity i na blagajni Štark Arene.